Tudtad, hogy a Listamester hírlevélküldővel tudsz megrendelő űrlapot készíteni bankkártyás fizetéshez?


Pár hónapja használom a Listamester magyar nyelvű hírlevélküldőt. Jellemzően az RSS feed alapú automatikus blogértesítő kiküldéshez.
Olvastam a facebook csoportjukban, hogy egy hírlevél feliratkozó űrlapot/csoportot megrendelő űrlappá/csoporttá is alakíthatok.
Ez éppen jókor jött, mert ebben az évben a vállalkozásomban a legtöbben szakmai tanácsadásokat rendelnek tőlem, így a webshop, mint adminisztrációt segítő felület akár ki is váltható.

A legjobb benne, hogy a bankkártyás fizetési rendszerem, a Barion összeköthető ezzel, így aki az űrlapon leadja a rendelést, azonnal átirányítja a felület a Barion fizetési felületre és a bankkártyás fizetés után a számlázóprogramom automatikusan a számlát is ki tudja állítani és ki is tudja küldeni.

Elfogadható számomra az is, ahogy a rendelés visszaigazolást elkészíthető, így ezt már egy jó ideje használom is.

A hírlevélküldő tudástárában vannak ehhez kötődő beállítások, de az számomra nem volt egyértelmű, így kértem egy konzultációt a supporttól online, azóta tisztán látom a folyamatot és biztonsággal használom is.

Igen, tud előfizetési rendszert is, de ehhez a bankkal kell szerződnöm és egy pár kitételnek megfelelnem technikailaig, így ezzel most még nem foglalkozom.

Csak biztatni tudlak, hogy használd ezt a lehetőséget a Listamesternél, így akár egy termék vagy egy szolgáltatás esetén is egyszerű adminisztrációd lesz.


Ha szakmai segítséget igényelsz nyomdai előkészítés, könyvgyártás, szerzői könyvkiadás, online marketing, webshop, weboldal szerkesztés témában, itt foglalhatsz hozzám időpontohttps://app.minup.io/book/katiotletek 

-------------------------
Fordulj hozzám bizalommal, ha kérdésed van.
Foglalj hozzám egy ingyenes rövid konzultációs időpontot

Szabó Katalin (Katiötletek)