A weboldal szerkesztéseket a nyomdai előkészítési és online marketing szolgáltatásaim ötvözetének tekintem

 

Elgondolkoztam, hogy a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban milyen szerepet töltenek be a weboldal, webshop szerkesztések.

Nem hívom magam webdesignernek, nem tervezek web arculatokat, sokkal inkább a nyomdai előkészítési és online marketing szolgáltatásaim ötvözetének tekintem.

A saját weboldalaimon bátran változtatok sablonokat, elrendezést, főoldalt, színvilágot stb. Kb. 9 évig wordpress-woocommerce alapú weboldalaim voltak, tematikus tartalommal. Szerettem összerakni az elképzeléseimet leginkább megvalósító bővítményekkel az oldalamat. Az ügyfeleimnek most is szerkesztek még ilyen típusú oldalakat, de itt a lényeg a nyomdai előkészítői szakmámból adódó design elemek összehangolása, maga a szerkesztés és az ügyfelem marketingjét segítő megoldások integrálása.

Most Unas rendszert használok, és az ott választott rugalmasan alakítható sablont variálom a szolgáltatásaim változásai, fókusza szerint.

A mentorprogramomban összehangoljuk az online felületeket, ennek része a weboldal, webshop is. Úgy gondolom, hogy egy induló vállalkozás praktikus, ha honlappal is megjelenik.

-------------------------
Fordulj hozzám bizalommal, ha kérdésed van.
Foglalj hozzám egy ingyenes rövid konzultációs időpontot
IDE kattintva.
Szabó Katalin (Katiötletek)